ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Целина лекува шипове – вижте рецептите

Целина главите се използват за лечение на шипове по следните рецепти – Взимате 20-30 глави от целината /може и листа/. Настъргва се 1 глава и се смесва с 1-2 супени лъжици кисело мляко. Изяжда се, независимо по кое време на деня. Приема се 5 дни и 1 ден се почива. Така се продължава, докато се изконсумират всички глави целина.тя стопява шиповете.

Целината понижава кръвното налягане. За това се прави почивка от 1 седмица, преди да се започне нова доза. За лечението е нужно постоянство. Първия път е добре да се изядат 40 глави.

Изцеждат се лимони и в сока се слага сол. Маже се болното място.

Вълнено парче плат се намокря с ябълков оцет. Поръсва се със ситно смлян счукан тамян /купува се от църквата/. Налага се мястото, което боли от шипове, прави се превръзка и се спи с нея една нощ. На сутринта превръзката се маха. Прави се 3 пъти. Може да се повтори, но след почивка от седмица.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Целина лекува шипове – вижте рецептите

  1. Бабикян некъпания каза:

    Рецепта от доктор невролог – вечер З супени лъжици настъргана глава целина с чаено чаша кисело мляко. Така три месеца и следва месец почивка. И пак и пак, цяла година. Мазило от кестени неядливи.

  2. alex каза:

    Май няма да се намери специалист, който да ви отговори. И аз имам същия проблем, рецептите за лечение на шипове с целина се разминават и човек не може да разбере коя е точната. Не едно и също дали ще приемеш 3 с.л. или цяла кофичка к.м. с целина.

  3. гост каза:

    Здравейте, относно рецептата с целина и кисело мляко имам въпрос. Една глава целина на ден ли се яде с киселото мляко или по няколко лъжици? Ще съм ви благодарна да ми отговорите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *